Laden...

Tips.

Tips voor het optimaal benutten van je website!

De tips zijn net als de faq overzichtelijk ingedeeld, zodat u snel kunt zoeken binnen een specifiek onderwerp.

Images

Tips.

We hebben een aantal tips verzameld om onze klanten te ondersteunen. Vele denken dat als de website zichtbaar is op het WWW dat het klaar is. Er hoeft niets meer gedaan te worden. Iedereen komt kijken en de bezoekers stromen binnen. Niets is echter minder waar.
Hier op deze pagina geven we enkele tips

 • Een Google Mijn Bedrijf pagina?

  Belangrijk voor je online zichtbaarheid en helemaal gratis. Of je nu een fysieke winkel, een kantoor of een webshop hebt. Maak altijd een Google Mijn Bedrijf (Google My Business) pagina aan. Hier kan je lezen waarom.

 • Heeft Celandiawebdesign eigen servers?

  Nee, wij maken gebruik van de servers van Flexwebhosting. Snelle moderne servers en uiterst betrouwbaar en tegen lage kosten omdat wij alleen ruimte op de server rekenen die echt nodig is. De meeste websites gebruiken nl. geen 10 of20GB maar 0,2 tot 0,5 GB,

 • Overzichtelijk zoeken?

  Wij hebben de meeste vragen al voor u uitgesplitst in het hoofdmenu en hier naast de tekst kunt u de onderwerpen snel terug vinden, zodat het overzichtelijk blijft.

 • Wat kost een website het 2e en volgende jaren?

  Een website kost ook het 2e en volgende jaren geld. De belangrijste kosten bestaan uit de kosten voor een domeinnaam, het hosten van de server, de kosten van de beveiliging (SSL certificaat)

 • Hoeveel GB ruimte heb ik nodig om een website te hosten?

  De ruimte is natuurlijk afhankelijk van de grote van de website (aantal pagina's) en de hoeveelheid plaatjes en de grote van de plaatjes. De grote is ook anders voor een HTML of een WordPress website. Kijk hier voor meer informatie.

 • Uit hoeveel pagina's bestaat het goedkoopste webdesign?

  Het goedkoopste design bestaat uit een hoofdpagina (home), maximaal 4 pagina's met inhoud, en een pagina met een contact formulier .

 • Wat is een CMS?

  CMS is een systeem waarmee je al je teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera (content) regelt. Hiermee kun je dus zelf aanpassingen doen aan de website zonder dat je ons hiervoor nodig hebt.

© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting