Laden...

FAQ.

Vragen en antwoorden op allerlei verschillende onderwerpen.

Specifieke onderwerpen worden apart benoemd! Zie hiervoor de aparte hoofdstukken.

Images

Frequently Asked Question (faq.)

Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.
In sommige gevallen zijn de vragen niet werkelijk door gebruikers/klanten/bezoekers gesteld, maar zijn het vragen die verwacht worden.

 • Snel een website nodig?

  Als u alle teksten en afbeeldingen al klaar heb bouwen wij een HTML website binnen 10 werkdagen. Met een lekkere bak koffie of thee bespreken je wensen in een gezellig intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we een inschatting van de eisen waar je nieuwe website aan moet voldoen.

 • Heeft Celandiawebdesign eigen servers?

  Nee, wij maken gebruik van de servers van Flexwebhosting. Snelle moderne servers en uiterst betrouwbaar en tegen lage kosten omdat wij alleen ruimte op de server rekenen die echt nodig is. De meeste websites gebruiken nl. geen 10 of20GB maar 0,2 tot 0,5 GB,

 • Overzichtelijk zoeken?

  Wij hebben de meeste vragen al voor u uitgesplitst in het hoofdmenu en hier naast de tekst kunt u de onderwerpen snel terug vinden, zodat het overzichtelijk blijft.

 • Wat kost een website het 2e en volgende jaren?

  Een website kost ook het 2e en volgende jaren geld. De belangrijste kosten bestaan uit de kosten voor een domeinnaam, het hosten van de server, de kosten van de beveiliging (SSL certificaat)

 • Hoeveel GB ruimte heb ik nodig om een website te hosten?

  De ruimte is natuurlijk afhankelijk van de grote van de website (aantal pagina's) en de hoeveelheid plaatjes en de grote van de plaatjes. De grote is ook anders voor een HTML of een WordPress website. Kijk hier voor meer informatie.

 • Uit hoeveel pagina's bestaat het goedkoopste webdesign?

  Het goedkoopste design bestaat uit een hoofdpagina (home), maximaal 4 pagina's met inhoud, en een pagina met een contact formulier .

 • Wat is een CMS?

  CMS is een systeem waarmee je al je teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera (content) regelt. Hiermee kun je dus zelf aanpassingen doen aan de website zonder dat je ons hiervoor nodig hebt.

© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting