Laden...

Webwinkel

Een droomt? U al jaren een eigen webshop beginnen?

Wat komt er allemaal kijken bij het beginnen van een webwinkel en wat heeft u nodig?

Images
Images

Mijn eigen webwinkel beginnen?

U heeft een goed idee of een geweldig product en dat wilt u gaan verkopen? Ten eerste weet u het zeker, ceck eerst even of er wel behoefte is aan uw product. Zijn er al webshops in uw vakgebied ? Kijk dan wat de concurrent goed doet en implementeer dat in de plannen. Dat is beter dan de fouten zaken over te doen.

Een webshop heeft voordelen maar ook nadelen.

 • De kosten voor een webshop zijn veel lager dan de kosten van bijvoorbeeld een fysieke winkel. Maar een webshop maken kost ook niet niks. Een webshop is niet zo duur maar kost ieder jaar wel wat.
 • Een webshop beginnen kan naast uw huidige baan. Het beheren van een webshop kost tijd. Maar u heeft nog wel een vast inkomen. Blijkt uw webshop een succes dan kan u steeds minder bij uw huidige baan gaan werken en de webshop steeds verder uitbreiden.
 • Flexibel: u kunt uw webshop overal ter wereld beheren. U heeft alleen een internetverbinding nodig om uw webshop te beheren. U bent dus niet afhankelijk van uw locatie. Maar ook wanneer u het wil qua tijd.
 • Hoe moet ik een eigen webshop beginnen?

  U bent eruit. U gaat starten met een webshop. Mocht u plannen hebben voor een uitgebreide webshop, dan is het handig om een bedrijfsplan te maken.
  Enkele adviezen in een stappenplan voor het beginnen van een webshop:

 • Een naam voor uw webshop natuurlijk! Bedenk een duidelijke, maar originele naam.
 • Begin gelijk met een zakelijke rekening: dit is niet verplicht, maar wel heel handig. Zo gaan privé en zakelijk niet door elkaar en dat heeft de nodige voordelen.
 • Verzekeringen: kijk even goed of u bepaalde verzekeringen nodig heeft, bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering
 • Een webshop kost tijd, men moet niet denken dat alles zo maar klaar is. Producten aan brengen, vernieuwen, prijs aanpassingen, kortings acties en ga zo maar door. Het bijhouden kost allemaal tijd en moeite, niets gaat vanzelf.
 • Goede algemene voorwaarden zijn een must.
 • Check of u bepaalde vergunningen moet hebben bij de gemeente. Als u ingeschrijfven bent bij de KVK kunt u dat ook daar eventueel navragen.
 • Administratie: zoals ieder bedrijf moet ook u een administratie bijhouden. Als u geen gebruikmaakt van de kleineondernemersregeling, moet u ook btw rekenen en btw-aangifte doen. Let op dat als u zaken doet met het buitenland (dus inkoop of verkoop van uw producten), dat u dan met andere btw-tarieven moet werken én misschien ook Opgaaf ICP moet insturen. Check dat dus even, voordat u start met uw webwinkel.
 • Zoals u ziet er is genoeg te regelen en er is nog gesproken over de webshop.

  Wat doet Celandiawebdesign voor u?

  Wij maken het design van de webshop geheel naar uw wens en een managementsysteem voor uw webshop. Onbeperkt aantal pagina's, 0% commissie, import & export tools, rapportage dashboard en ga zo maar door Plaatsen de webshop op het internet, maken het e-mail account in orde, verzorgen de beveiliging (SSL certificaat) Wilt u een voorraad systeem wij kunnen het bouwen en implementeren.

  © Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting