Laden...

Veelgestelde vragen (en de antwoorden) over de kosten van een website.

Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, met het antwoord.

Images

Frequently Asked Question (faq.)

Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.
In sommige gevallen zijn de vragen niet werkelijk door gebruikers/klanten/bezoekers gesteld, maar zijn het vragen die verwacht worden

 • Ben ik verplicht om een onderhoudscontract te nemen?

  In de basisprijs is het onderhoud van de website voor een bepaalde tijd inbegrepen. Zie hier voor onze prijslijst. Na deze periode zijn er kosten verbonden.

 • Van wie is de website na opzegging?

  De website is en blijft altijd eigendom van de klant. Dit geldt ook voor de bijhorende domeinnamen.

 • Is een website het 2e en volgende jaren gratis?

  Als er geen wijzigingen zijn aan het design zelf kost dat natuurlijk ook niets. Het is niet verstandig om een website niet up-to-date te houden want eventuele klanten merken dat snel op en komen daarna slecht terug. Voor het zichtbaar houden op het WWW zijn er wel kosten, zoals de kosten van de serverruimte, de domeinnaam, de beveiliging (SSL certificaat), enz. Gemiddeld ben je z'n €60,- tot €100,- euro per jaar kwijt om een website in de lucht te houden.

 • Wat is goedkoper uniek design of template?

  Een uniek design kost veel meer arbeid. De kosten van een uniek design zijn dus hoger en afhankelijk van het aantal pagina's en de inhoud soms veel hoger. Er zij ook hele mooie templates , die aangepast naar kleuren die u wilt, foto's die u wilt de teksten die u wilt, etc., ook prima voldoen aan alle moderne eisen.

 • Wat kost een website template?

  De meest HTML templates kosten tussen de €20,- en €75,-. WordPress templates zijn iets duurder deze kosten meestal tussen de €450,- en de €100,-.

© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting