Laden...

Veelgestelde vragen (en de antwoorden) over de HTML-code's van een website.

Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, met het antwoord.

Images

Frequently Asked Question (faq.)

Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.
In sommige gevallen zijn de vragen niet werkelijk door gebruikers/klanten/bezoekers gesteld, maar zijn het vragen die verwacht worden

 • Kan er bij Celandia ook alleen gehosted worden?

  Ja, de hosting door Celandia gebeurt via de reseller hosting van Flexwebhosting. Een zeer betrouwbare en snelle hosting met bijzzonder weinig down tijd.

 • Is hosting noodzakelijk?

  Ja, de pagina's (en ondersteuning) van u website moet geplaatst worden op een server. Deze server met uw bestanden verzorgd de verbinding met het WWW. Koopt u een webdesign bij Celandia dan zitten daar is daar het eerste jaar hosting bij inbegrepen.

 • Is een SSL certificaat verplicht?

  In het kort gezegd, als uw website persoons gegevens uitwisseld (denk aan een contact formulier) dan is een beveiligde verbinding al verplicht. Wil u meer voorwaarden weten klik dan hier.

 • Kan nee WordPress website op een wilekeurige host geplaatst worden?

  Nee, voor een WordPress website is een specifiece host noodzakelijk. Celandia kan dit goedkoop voor u verzorgen.

 • Hoeveel GB ruimte heb ik nodig om een website te hosten?

  De ruimte is natuurlijk afhankelijk van de grote van de website (aantal pagina's) en de hoeveelheid plaatjes en de grote van de plaatjes. De grote is ook anders voor een HTML of een WordPress website. Kijk hier voor meer informatie.

 • Zijn er ook terugkerende kosten voor een website?

  U betaalt een eenmalig bedrag voor het ontwerpen en bouwen van de website en het plaatsen op het web (server.) Daarnaast zijn er ook jaarlijks terugkerende kosten voor de webhosting inclusief domeinnaam, en een SSL-certificaat.

 • Hoe lang duurt het voordat een website klaar is?

  Ook dat hangt uiteraard af van de omvang van een project en de responstijd van de klant, maar meestal wordt een website binnnen 6 tot 8 weken na akkoord op de offerte opgeleverd.

 • Wat is een CMS?

  CMS is een systeem waarmee je al je teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera (content) regelt. Hiermee kun je dus zelf aanpassingen doen aan de website zonder dat je ons hiervoor nodig hebt.

© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting