Laden...

Veelgestelde vragen (en de antwoorden) over de beveiliging van een website.

Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, met het antwoord.

Images

Frequently Asked Question (faq.)

Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.
In sommige gevallen zijn de vragen niet werkelijk door gebruikers/klanten/bezoekers gesteld, maar zijn het vragen die verwacht worden.

 • Wat is een SSL certificaat?

  Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Er zijn verschillende SSL certificaten.

 • Is een SSL certificaat verplicht?

  In het kort gezegd, als uw website persoons gegevens uitwisseld (denk aan een contact formulier) dan is een beveiligde verbinding al verplicht. Wil u meer voorwaarden weten klik dan hier.

 • Welk SSL certificaat heb ik nodig?

  Voor een particulier of bedrijf volstaat het standaard SSL certificaat. Voor een publieke websites zonder commerciële functie is een organisatie validatie nodig en voor webshops, banken en andere commerciële websites is een uitgebreide validatie nodig.

 • Beveiliging van eigen mail op jouw mailserver?

  Het spam-, phishing- en virusfilter op de servers wordt gebruik gemaakt van software van SolarWinds Spam Experts. Ook de nieuwste spamberichten en virussen worden tegengehouden. Uiteraard heb je de mogelijkheid om via het dashboard de filtering aan te passen aan jouw eigen wensen met bijvoorbeeld black- en whitelists.

 • Fallback functionaliteit.

  Wanneer je mailserver onverwachts niet bereikbaar is, zal het spamfilter je e-mail vasthouden en deze afleveren wanneer de server weer beschikbaar is. Op deze manier verlies je geen belangrijke berichten omdat je even offline bent. Mis geen enkele e-mail meer!

 • Uit hoeveel pagina's bestaat het goedkoopste webdesign?

  Het goedkoopste design bestaat uit een hoofdpagina (home), maximaal 4 pagina's met inhoud, en een pagina met een contact formulier .

 • Wat is een goede beveiliging voor WordPress?

  De meest populaire en uitgebreide firewall en beveiliging voor WordPress is Wordfence. Wordfence bevat een eindpunt-firewall en malwarescanner die vanaf het begin zijn gebouwd om WordPress te beschermen. Onze Threat Defense Feed voorziet Wordfence van de nieuwste firewallregels, malwarehandtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden.

 • Wat is veiliger HTML of WordPress?

  Een WordPress-site (en elke andere site die met een content management systeem is gebouwd) is uit zichzelf al een stuk onveiliger dan een site die enkel uit statische pagina’s bestaat, dus daarom moet je dan extra voorzichtig zijn. Zorg er minimaal voor dat een WordPress website altijd up-to-date is (zeker de pluging kunnen nog al snel verouderen.)

© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting