Laden...

Wordpress webdesign

Celandiawebdesign voor een mooie, maar vooral ook effectieve en hoge kwaliteit website voor een lage prijs.

Images
Images

Het design van een WordPress website.

Een WordPress website is redelijk makkelijk zelf up-to-date te houden en er is geen programmeer kennis voor nodig. Eigenlijk kan zelfs iedereen zelf een WordPress website maken. Op internet zijn voldoende voorbeelden en is veel hulp en informatie beschikbaar. Maar wat wij zien is dat 90% van de starters wel een WordPres website kan onderhouden (soms met wat extra begeleiding.) Het maken van een goed werkend en goed uitziende website is echter veel minder mensen gegeven. Door de ontbrekende kennis kost het heelveel tijd en moeite. En de tijd is vaak het ontbrekende stuk. Daarom is het verstandiger om een specialist de website in elkaar te zetten en de techniek (de eventuele contactformulieren, aanvraag opties, etc.) te laten maken. En als het hele design naar wens is de website goed op het internet te plaatsen.

Waarom Celandiawebdesign?

Voor het ontwerpen van een goed webdesign is meer nodig dan het om kunnen gaan met een programma. Een sterk webdesign is daarom altijd doordacht, zowel op het vlak van design als op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. Een website moet er namelijk niet alleen mooi uitzien – bezoekers moeten ook meteen kunnen vinden wat ze zoeken. De website moet vertrouwen uitstralen en bijdragen aan zakelijk succes, door het beschikbaar maken van de juiste informatie. Een bedrijfs website kan uitgevoerd worden in de kleuren van het bedrijf.

  • Mooi design.
  • Design op maat.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Lage kosten.
  • Gebaseerd op jouw wensen.
  • Goed vindbaar in de zoekmachines.

Wat doet Celandiawebdesign voor u?

Wij maken een gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke website geheel naar uw wensen. Celandiawebdesign verzorgd dat alle onderdelen van de WordPress onderdelen aanwezig zijn. De website wordt (als u dat wilt) zodanig gemaakt dat deze zich aanpast aan mobiele apparaten (een zogenaamde responsief design). Als geïnteresseerd ben in de werking van de code kunnen wij het uitleggen wat sommige termen betekenen. Graag leggen wij uit hoe een website tot stand komt en hoe de verschillende componenten werken. We kunnen u wegwijs maken met WordPress zodat u wijzigingen aan de website zelf kan aanbrengen.


© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting