Laden...

Website maken

Voor het maken van een mooie, maar vooral ook effectieve en hoge kwaliteit website voor een lage prijs, bent u bij ons aan het juiste adres.

Images
Images
15 maart, 2022

Een website maken bestaat uit alle code's schrijven om een website goed te tonen en laten functioneren op het internet. De twee meest gebruikte manieren zijn in de code taal HTML, of in WordPress.

Het maken van een professionele website.

Voor het maken van een mooie, professionele maar vooral ook effectieve website bent u bij ons aan het juiste adres. Samen nemen we uw wensen door met als doel een website die bij uw bedrijf en uw budget past. Technisch gezien zijn er veel webdesign mogelijkheden en kun je een website heel duur maken. Vaak is dat helemaal niet nodig. Een complete website met één of meerdere pagina’s is vaak meer dan voldoende. Het is belangrijk dat je als bedrijf online gevonden wordt en dat je laat zien wie je bent, wat je doet en waarom hij of zij voor jou moet kiezen.

Twee belangrijke manieren om websites te maken zijn HTML en WordPress. HTML is de standaard opmaaktaal voor webpagina's. WordPress is opensourcesoftware om websites te realiseren. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Wat is een statische HTML-website?

HTML is de opmaaktaal die wordt gebruikt om webpagina's weer te geven. De meeste websites op internet gebruiken HTML met verschillende markeringen en scripttalen om webpagina's te maken.
Meestal moet u een webontwikkelaar inhuren om een ​​HTML-website voor uw bedrijf te maken. Zij zullen HTML, CSS, JavaScript en enkele andere technologieën gebruiken om uw website te bouwen.
CMS-software zoals WordPress gebruikt een database om content op te slaan en op te halen. Aan de andere kant hebben HTML-websites al uw inhoud in statische bestanden.

Images

Voordelen van een HTML-website.

Weinig tot geen onderhoud - Zodra uw website live is, hoeft u geen updates te installeren of regelmatig een back-up te maken. Als er niets is gewijzigd, kunt u eenmalig een back-up van uw website maken en deze vergeten.
Lage vereisten - HTML-websites hebben geen servers nodig waarop PHP of MySQL is geïnstalleerd. Ze kunnen op goedkopere servers draaien met weinig middelen. Hoewel de meeste goede webhostingbedrijven PHP- en MySQL-ondersteuning bieden.

Nadelen van een HTML-website.

Geen updates - Tenzij u HTML / CSS kent, kunnen statische HTML-websites zeer moeilijk te updaten zijn voor beginners. U moet een ontwikkelaar inhuren, zelfs voor kleinere taken zoals het toevoegen van nieuwe pagina's, het bijwerken van oude inhoud of het uploaden van video's of afbeeldingen.
Geen extra functies - Als uw bedrijf groeit en u een functie aan uw website wilt toevoegen zoals een winkel, een enquête of opiniepeiling, een galerij, enzovoort. Voor dit alles moet u een ontwikkelaar inhuren.
In veel gevallen kunnen wij voor u een eenvoudige contentmaneger schrijven tegen lagekosten.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Content Management Systemen stellen jou in staat om uw website te beheren vanuit een gebruiksvriendelijke interface. U kunt alle wijzigingen op uw website aanbrengen vanuit een beheerdersgedeelte dat vrij eenvoudig te begrijpen is, zelfs voor absolute beginners.
Hoewel er veel CMS-en zijn, is WordPress de meest populaire omdat het bijna 26% van alle websites op internet aanstuurt.
Het is belangrijk om WordPress.org niet te verwarren met WordPress.com. WordPress, het open source CMS is beschikbaar op WordPress.org. Aan de andere kant is WordPress.com een ​​blog-hostingservice.

Images

Voordelen van het gebruik van WordPress.

Eenvoudig te updaten - U kunt eenvoudig inloggen op uw WordPress-site en nieuwe pagina's toevoegen zonder uw ontwikkelaar te betalen. WordPress is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor u eenvoudig pagina's op uw site kunt maken of bijwerken.
Professionele sjablonen - Er zijn duizenden kant-en-klare sjablonen die u op uw site kunt gebruiken. Deze thema's zijn ontwikkeld door professionals van over de hele wereld.
Ongelooflijk krachtig - WordPress-websites kunnen eenvoudig worden uitgebreid met plug-ins. Door plug-ins te installeren, kunt u elke functionaliteit aan uw bestaande website toevoegen, zoals een contactformulier toevoegen, een reserveringssysteem toevoegen, een fotogalerij toevoegen en meer.
Volledige controle en eigendom - U krijgt volledige controle over uw website, de domeinnaam en de volledige inhoud ervan. U kunt de gewenste wijzigingen aanbrengen en er is geen limiet aan de mate waarin uw site kan groeien in populariteit, verkeer, verkopen en gebruikers.

Nadelen van het gebruik van WordPress.

Leercurve - Hoewel WordPress gemakkelijk te gebruiken is, duurt het een tijdje voor de meeste beginners om bekend te raken met de software. Er is voldoende hulp beschikbaar om snel over deze leercurve heen te komen, maar het kost wat moeite.
Onderhoud - Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van WordPress, geïnstalleerde plug-ins en thema's. WordPress zelf vraagt onderhoud, er kunnen regelmatig up-dates nodig zijn. Bij het verwaarlozen hiervan wordt de site onbereikbaar en kan de inhoud beschadigd raken. Natuurlijk kunnen wij dit onderhoud voor u verzorgen.

Wat is beter? WordPress of HTML?.

Bent u er zeker van dat u weinig veranderingen aan uw website wilt aanbrengen, ga dan voor een HTML-website. Het zal sneller gaan en je doel dienen. U kunt ons dan de opdracht gunnen en we kunnen een simpele contentmanager schrijven zodat u die eenvoudige verandering zelf kunt aan brengen.
Met WordPress heeft u voor veranderingen geen kosten. U doet het immers zelf. U heeft alles zelf in de hand, u kan uw website laten groeien wanneer u dat wilt en zoveel als u dat wilt. Er zijn veel gratis hulp, hulpmiddelen, tools en plug-ins vinden op internet.
U moet wel aangemeld zijn bij een WordPress-hostingprovider. Onze provider is een gespecialiseerde bedrijven die uw website op hun servers kan hosten.


Opmerkingen.

  • Image

    Mark

    03 Oct, 2020

    Als er opmerkingen zijn kunt u die hier plaatsen.

    Antwoord.

Plaats een opmerking.

Bewaar mijn naam, e-mail, en website in deze browser voor als ik een nieuwe opmerking wil plaatsen.

© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting