Laden...

HTML webdesign

Celandiawebdesign voor een mooie, maar vooral ook effectieve en hoge kwaliteit website voor een lage prijs.

Images
Images

Het design van een HTML website.

Het gebruik van Hypertext Markup Language (HTML) voor het maken van internetsites wordt meestal HTML-webontwerp genoemd.

HTML-webontwerp is gebaseerd op een computertaal, op zich geen ingewikkelde taal. Het grootste deel van de gemaakte code bestaat tussen paren punthaken (zie de afbeelding boven) die aangeven welk type instructie of code erin zit. Voor iedere pagina moet een nieuwe code worden aan gemaakt.
Met deze eenvoudige soorten opdrachten kan een webbrowser de broncode voor een website gebruiken en de pagina aan een gebruiker weergeven. HTML-webontwerp is meestal afhankelijk van honderden verschillende combinaties van tags en andere instructies die ertussen kunnen worden geplaatst. Door deze tags te gebruiken, kan een webontwikkelaar afbeeldingen en video's, audio en vrijwel alles snel en gemakkelijk aan een website toevoegen. Verschillende hoofdtekstparagrafen en koppen kunnen aan een pagina worden toegevoegd via HTML-webontwerp, en de inhoud van een website kan worden aangepast door het gebruik van verschillende tekstgroottes, stijlen en kleuren. In de loop der jaren is het aantal verschillende tags dat in HTML wordt gebruikt, enorm uitgebreid. Om interpretatieproblemen te voorkomen heeft het World Wide Web Consortium (W3C) aanbevelingen opgesteld over welke tags geldig zijn en hoe ze moeten worden geïnterpreteerd. De oorspronkelijke aanbeveling is een aantal malen geactualiseerd in verband met verdere ontwikkeling van HTML. De laatst geaccepteerde aanbeveling, HTML 5.0, dateert van oktober 2014.

Waarom Celandiawebdesign?

Voor het ontwerpen van een goed webdesign is meer nodig dan het om kunnen gaan met wat code. Een sterk webdesign is daarom altijd doordacht, zowel op het vlak van design als op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. Een website moet er namelijk niet alleen mooi uitzien – bezoekers moeten ook meteen kunnen vinden wat ze zoeken. De website moet vertrouwen uitstralen en bijdragen aan zakelijk succes, door het beschikbaar maken van de juiste informatie. Een bedrijfs website kan uitgevoerd worden in de kleuren van het bedrijf.

  • Mooi design.
  • Design op maat.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Lage kosten.
  • Gebaseerd op jouw wensen.
  • Goed vindbaar in de zoekmachines.

Wat doet Celandiawebdesign voor u?

Wij maken een gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke website geheel naar uw wensen. Celandiawebdesign verzorgd de codes en plaatst de website op de server. U krijgt de website (de codes) ook op een memory stick aangeleverd. De website wordt (als u dat wilt) zodanig gemaakt dat deze zich aanpast aan mobiele apparaten (een zogenaamde responsief design). Als geïnteresseerd ben in de werking van de code kunnen wij het uitleggen wat sommige termen betekenen. Graag leggen wij uit hoe een website tot stand komt en hoe de verschillende componenten werken. We kunnen een simpele content manager (met handleiding) schrijven zodat u kleine simpele wijzigingen aan de website zelf kan aanbrengen.


© Copyright 2014 - , all rights reserved. Design by Celandiahosting